BETINGELSER

AVTALE
Vi samtykker til bestilling av TopFood catering for perioden som er angitt i bekreftelsesordren og under betingelser som er angitt nedenfor.

Dere forstår at TopFood ikke skal være ansvarlig for tap av eller skade på varer som er levert, leid eller innredet av deg, med mindre slik tap eller skade skyldes utelukkende grov uaktsomhet eller forsettlig forsømmelse av TopFood. Under alle omstendigheter har TopFood ansvar for ethvert krav som oppstår under denne Cateringkontrakten. Dere samtykker til å ikke holde TopFood og dets tilknyttede selskaper og deres respektive ansatte, ansvarlige for eventuelle tap eller skader (f.eks personskade, feilaktig dødsfall) som oppstår som følge av eller relatert til arrangementet. Dette med mindre tapet eller skader ble forårsaket utelukkende av grov uaktsomhet eller forsettlig forsømmelse av TopFood.

Ă…PNINGSTIDER
Ordrekontor og kjørekontor holder åpent mandag – søndag fra kl. 08.00 – 20.00. Kjøkkenets- og transportavdelingens åpningstider følger etterspørselen.

MINIMUMSANTALL
Vi har et minimumsantall pĂĄ 8 personer per meny. Ved antall under dette ber vi dere ta direkte kontakt pĂĄ telefon.

BESTILLING
Minimum 3 dagers bestillingstid. Vi besvarer alle bestillinger/forespørsler fortløpende. Ved antall dager under dette ber vi dere ta direkte kontakt på telefon.
Ved bestilling av selskapsmenyer og større arrangementer med personell oppfordrer vi kunden til å ta kontakt tidligst mulig og minst en uke før arrangementet.

Dere samtykker til at TopFood ikke stĂĄr ansvarlig for allergiske reaksjoner, dersom Dere pĂĄ forkant, ikke har gitt beskjed om eventuelle allergier.

Alle meny priser kan endres ut fra markedsprisene på råvarer. Hvis det skjer en betydelig økning i markedsprisen, vil TopFood varsle deg om kontraktsprisøkningen. Hvis du ikke godtar den nye prisen, vil TopFood foreslå alternative menyelementer for deg for å opprettholde avtalt meny pris. Hvis du ikke godtar den foreslåtte substitusjonen, kan TopFood kansellere denne catering kontrakten uten ytterligere forpliktelser.

AVBESTILLING
Avbestillingsfrist er 3-7 dager før levering. Ved avbestilling av større arrangementer eller selskaper over 40 personer er minimumstiden 1 uke. Frist for endring av antall og meny er 3 virkedager.

Ved avbestilling og reduksjon av antall bestilte ytelser etter overnevnte frister, belastes arrangør 100% av bestilt ytelse.

PRISER OG MVA
Alle priser på nettsiden er inklusiv 15 % MVA og eksklusiv levering.

LEVERINGSKOSTNADER
Levering i Stavanger og Sandnes fra mandag til søndag utføres mellom kl. 09.00-20.00 og det vil komme et tillegg på kr. 150,-
Hvis du ønsker at TopFood skal levere et annet sted, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet eller ring oss. Vi vil da gi deg prisen.

LEIE AV PERSONELL
Timer for kokk, servitører og hovmester regnes fra avreise fra vårt kjøkken og frem til avslutning av arrangementet. Minimum arbeidstid er 3 timer.
Leie av kokk: kr. 400,- pr time
Leie av hovmester: kr. 400,- pr time
Leie av servitør: kr. 350,- pr time

DEPOSITUM
Ved brylluper og andre omfattende store arrangementer vil det bli et krav om depositum som vil bli diskutert i samrĂĄd med kunde.

HENTING AV BESTILLING
Det er mulig å hente bestillinger på TopFood kjøkkenet etter avtale.
Topfood AS
Valberget 5, 4006 Stavanger

PRAKTISKE FORHOLD VED LEVERANSE
Vi anbefaler kjøper å sette leveringstidspunkt opp til en time før selskapet starter. Kald mat kommer ferdig anrettet på fat som kjøper beholder.

Varm mat kommer i aluminiumpakket i en eller flere isoporkasser. Den holder maten varm i minst tre timer etter leveranse. Kjøper returnerer isoporkasser til TopFood, eller eventuelt avtale henting mot et ekstra hentingsgebyr, senest dagen etterpå.

Det er kjøpers ansvar å kontrollere at leveransen samsvarer med ordrebekreftelsen. Ved avvik kontaktes TopFood umiddelbart på tel. 463 69 978. Dette for at vi skal kunne behandle avviket snarest mulig.

LEVERINGSTID OG FORSINKELSER
Vi leverer bestillingen innen avtalt leveringstid. Ved behov kan vi levere opp til en time tidligere. Ved forsinkelser kan kjøper kreve avslag:
45 min til 1 time forsinket -10 % på totalbeløpet.
Utover en time forsinket -20%. på totalbeløpet.

Forsinkelser forårsaket av unormale trafikksituasjoner, vanskelige værforhold eller feilaktig/manglende leveringsadresse, telefonnummer etc. ansees som å ikke være under TopFoods kontroll, og avslag kan ikke kreves.

BETALING
Betaling skjer med vipps, kontant eller faktura. Vi fakturerer fortløpende etter at leveringen er fullført. En korrekt fakturaadresse med evt. referansenummer, kostnadssted eller annen merking, må være avklart før leveringen har funnet sted. Vi har 10 dagers betalingsfrist med mindre annet er avtalt.

Fakturagebyr: kr 49,-

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *