Vi hjelper deg med både mat, personell og kreative ideér. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud til din spesielle anledning!

BRYLLUP

Bryllup er virkelig en helt spesiell begivenhet. Dagen krever mye planlegging. Vi hjelper deg mer enn gjerne med maten og planlegging.

KONFIRMASJON

Konfirmasjon er en fin tradisjon for å markere overgangen fra barn til voksen. Alt ligger til rette for en fin feiring sammen med familie og slekt.

EVENT

Har dere et arrangement dere trenger mat til? Straen Mat leverer til både store og små eventer.

DRIKKE TIL MATEN

Er dere usikre på hvilken drikke man bør velge til maten, kan vi her være behjelpelig med å sette opp forslag til drikke som skulle passe til menyen dere måtte velge.

KOKK HJEM

Hvis du ønsker, kommer våre kokker hjem til deg og tilbereder middag for deg og ditt selskap. Vi gjør forbredelsene på vårt storkjøkken, vel fremme hos kunden gjør vi den siste finish og anretter enten 3, 4 eller 5-retter.

FIRMAFEST

Firmasamlinger er viktige blant ansatte og gir anledning til å skape gode relasjoner. Alt er lagt til rette for en god atmosfære der kvelden kan nytes med god mat og drikke.

HAR DU ET BUDSJETT?

Er du i ferd med å planlegge en fest eller middag og er du usikker hvilken meny du skal velge? Vi kan skreddersy menyforslag som du blir fornøyd med.