ÅPNINGSTIDER
Ordrekontor holder åpent mandag – fredag mellom kl.08.00 – 16.00. Kjøkkenet og transportavdelingens åpningstider følger etterspørsel.

MINIMUMSANTALL
Vi har et minimumsantall på åtte personer per meny. Ved antall under dette, ber vi dere ta kontakt på telefon.

BESTILLING
Minimum tre dagers bestillingstid.

Vi besvarer alle bestillinger/henvendelser fortløpende. Ved antall dager under dette, ber vi dere ta kontakt direkte per telefon.

Ved bestilling av selskapsmeny og større arrangement oppfordrer vi dere til å ta kontakt tidligst mulig, og minst en uke før arrangementet.

AVBESTILLING
For mindre bestillinger er avbestillingsfrist tre dager. Ved større arrangement som konfirmasjoner og bryllup ol. Er avbestillingsfristen syv dager.

Frist for endring av antall og meny er syv dager.

Ved avbestilling og reduksjon av antall bestilte ytelser etter overnevnte frister, belastes arrangør for hele den bestilte ytelsen.

PRISER
Alle priser er inklusive 15% mva og eksklusiv levering.

Ved større arrangement vil et depositum bli belastet når bestillingen er bekreftet.

Varmeplater og serveringsfat kan leies mot et depositum.

LEVERINGSKOSTNADER
Levering i Stavanger og Sandnes kr. 300,- . For levering utenfor disse områdene, kommer et ekstra tillegg som vil bli oppgitt ved forespørsel.

LEIE AV PERSONELL
Timer for kokk, servitør og hovmester regnes fra avreise fra vårt kjøkken og frem  til avsluttet arrangement. Minimum arbeidstid er tre timer.

Kokk: 670,- per time

Hovmester: 590,- per time

Servitør: 460,- per time

BETALING
Betaling skjer med faktura.

For bestilling til under ti personer, må betalingen være på vår konto minimum tre dager i forkant. For bestillinger over ti personer må betalingen være på konto syv dager i forkant. Det tilkommer også et fakturabegyr på kr.49,-

PRAKTISKE FORHOLD VED LEVERANSE
Vi anbefaler kjøper å sette leveringstidspunktet til minimum 30 minutter før selskapet starter.

Varm mat kommer i aluminiumsbakker, som kjøper beholder. Disse kommer igjen pakket i isoporkasser som holder maten varm i minst to timer. Disse isoporkassene skal returneres til Top Food AS, eventuelt avtale henting mot et ekstra gebyr, senest dagen etter.

Det er kjøpers ansvar å kontrollere at leveransen samsvarer med ordrebekreftelsen. Ved avvik kontaktes Top Food AS umiddelbart på tlf. 400 52 001. Dette for at vi skal kunne behandle avviket snarest mulig.

LEVERINGSTID
Vi leverer bestillingen innen avtalt leveringstid.

Forsinkelser forårsaket av unormale trafikksituasjoner eller feilaktig/manglende leveringsadresse, telefonnummer etc ansees som å ikke være under Straen Mat kontroll, og avslag kan ikke kreves.

AVTALE
Kunden samtykker til bestilling fra Top Food AS for perioden som er angitt i bekreftelsesordren og under betingelser som er angitt ovenfor.